Nettside levert av - ©  Stegarud Design

  • Facebook
  • Instagram

Følg oss på Facebook eller Instagram

Sult compagniet

Eier og driver av Sult Compagniet har gjennom en årrekke drevet innen hotell- og restaurant bransjen. Startet kokkeutdannelsen på Sandefjord Kokk og Stuert skole 1979/80, og tok læretiden på Park Hotel Sandefjord, har jobbet som Sousjef på Park Hotell senere kalt Rica Park Hotell, etter læretiden som den gang en relativt ung sousjef, videre til kjøkkensjef på Lasses Kafe og Catering i Bamble, Sousjef på Mama Rosa restaurant i Sandefjord, Kjøkkensjef på Fjelvik Gjestegård i Sandefjord. Reiste så til Sørlandet og åpnet egen restaurant; Spisekrogen Mad & Vinhus i Grimstad. Senere også Cafe Galleri og Haven uterestaurant. Har også jobbet en sesong i Frankrike hos Roger Verge og en sesong på Falslet Kro på Fyn i Danmark. De siste 5 årene jobbet offshore som forpleiningssjef world wide.

Har nå startet Sult Compagniet som i tillegg til og drive med Catering også har mobil Salgsvogn som selger blant annet Bakt potet ved arrangementer, denne kan også leies bort. Vi vil prøve og tilrettelegge alt etter kundens behov. Vi vil strebe oss til og bli en annerledes Catering leverandør, da vi er opptatt av kvalitet og service. Har du spesielle ønsker, tar vi det som en utfordring. 

Gjør hytteturen til en opplevelse!
Vi vil gjerne få ønske dere en fin hytte-opplevelse.

Vennlig hilsen Sult Compagniet,
Jarle Skaardal & Siw Langeland

  • Facebook
  • Instagram