MENY
Komponer gjerne en meny etter eget ønske og lyst eller andre forslag.
Meny 1
Kr. 675,-(minimum 12 pers)
Forrett
Kamskjell med Erte puree og Gulerot krem. Hummer sauce og bacon terninger.
Hovedrett
Helstek Norsk Oksefilet med skogsopp og friske grønnsaker. Duxel sauce , Mandel poteter
Dessert
Lune Bjørnebær med hjemmelaget vanilje is pannekake. Vanilje & skogsbær sauce.
Meny 2
Kr. 695,-(Min 12 pers)
Forrett
Skaldyr Fromage på salat seng og urte dressing smørstekt toast og safran sauce.
Hovedrett
Hjort/reinsdyr filet med kremet skogsopp, friske grønnsaker Mandel poteter og vilt sauce.
Meny 3
Kr. 695,- (min 12 pers)
Forrett
Lakse suflee på grønnsaks julienne og salat seng. Kremet fiske sauce.
Hovedrett
Andebryst med ristet grønnsaker & kompott. Fondant poteter og Arabica sauce.
Dessert
Sjokolade Mousse med skogsbær og vanilje.
Meny 4
Kr. 675,-(min 12 pers)
Forrett
Kalvebrissel på sprø potet salat, kremet rødløk og rødvin sjy.
Hovedrett
Torskeroulade på grønnsakseng, vermut sauce mandel poteter.
Dessert
Sjokolade konfekt kake Gataux Marcel med hjemmelaget Vanilje is
Meny 5 retro
Kr. 625,-(min 12 pers)
Forrett
Reke cocktail med fersk pillede reker.
Hovedrett
Helstekt Indrefilet med ristet sjampinjong, broccoli, fløtestuede poteter og velg mellom bernaise, rødvinsaus eller peppersaus
Dessert
Hjemmelaget Karamell pudding.
Meny 6
Spekemat Koldtbord med diverse tilbehør.
Kr. 375,-(min 12 pers)
Meny 7
Sult Compagniets Kremet fiskesuppe ett måltid i seg selv. Med hjemmelaget brød. Kr 245. -
I tillegg kommer kr 2500.- per time for kokk/Servitør fra 1 time før en går til bords til menyen er ferdig.
Kontakt oss