MENY
Komponer gjerne en meny etter eget ønske og lyst eller andre forslag.

Koldtbord? Tapas? Klikk her.

Meny 1
Kr. 675,-(minimum 12 pers)

Forrett

Kamskjell med Erte puree og Gulerot krem. Hummer sauce og bacon terninger.

Hovedrett

Helstek Norsk Oksefilet med skogsopp og friske grønnsaker. Duxel sauce , Mandel poteter

Dessert

Lune Bjørnebær med hjemmelaget vanilje is pannekake. Vanilje & skogsbær sauce.

Meny 2
Kr. 695,-(Min 12 pers)

Forrett

Skaldyr Fromage på salat seng og urte dressing smørstekt toast og safran sauce.

Hovedrett

Hjort/reinsdyr filet med kremet skogsopp, friske grønnsaker Mandel poteter og vilt sauce.

Dessert

Marinerte Multer

Meny 3
Kr. 695,- (min 12 pers)

Forrett

Lakse suflee på grønnsaks julienne og salat seng. Kremet fiske sauce.

Hovedrett

Andebryst med ristet grønnsaker & kompott. Fondant poteter og Arabica sauce.

Dessert

Sjokolade Mousse med skogsbær og vanilje.

Meny 4
Kr. 675,-(min 12 pers)

Forrett

Kalvebrissel på sprø potet salat, kremet rødløk og rødvin sjy.

Hovedrett

Torskeroulade på grønnsakseng, vermut sauce mandel poteter.

Dessert

Sjokolade konfekt kake Gataux Marcel med hjemmelaget Vanilje is

Meny 5 retro
Kr. 625,-(min 12 pers)

Forrett

Reke cocktail med fersk pillede reker.

Hovedrett

Helstekt Indrefilet med ristet sjampinjong, broccoli, fløtestuede poteter og velg mellom bernaise, rødvinsaus eller peppersaus

Dessert

Hjemmelaget Karamell pudding.

Meny 6
Spekemat Koldtbord med diverse tilbehør.
Kr. 375,-(min 12 pers)

Meny 7
Sult Compagniets Kremet fiskesuppe ett måltid i seg selv. Med hjemmelaget brød. Kr 245. -

I tillegg kommer kr 2500.- per time for kokk/Servitør fra 1 time før en går til bords til menyen er ferdig.

Kontakt oss
Telefon:92 09 59 30(41 50 55 94)
E-post: post@sultcompagniet.no

Sult compagniet

Følg oss på Facebook eller Instagram

  • Facebook
  • Instagram

Nettside levert av - ©  Stegarud Design

  • Facebook
  • Instagram