Nettside levert av - ©  Stegarud Design

  • Facebook
  • Instagram

Følg oss på Facebook eller Instagram

Sult compagniet

MENY
Komponer gjerne en meny etter eget ønske og lyst eller andre forslag.

Koldtbord? Tapas? Klikk her.

Meny 1
Kr. 675,-

Forrett

Kamskjell med Erte puree og Gulerot krem. Hummer sauce og bacon terninger.

Hovedrett

Helstek Norsk Oksefilet med skogsopp og friske grønnsaker. Duxel sauce , Mandel poteter

Dessert

Lune Bjørnebær med hjemmelaget vanilje is pannekake. Vanilje & skogsbær sauce.

Meny 2
Kr. 695,-

Forrett

Skaldyr Fromage på salat seng og urte dressing smørstekt toast og safran sauce.

Hovedrett

Hjort/reinsdyr filet med kremet skogsopp, friske grønnsaker Mandel poteter og vilt sauce.

Dessert

Marinerte Multer

Meny 3
Kr. 695,-

Forrett

Lakse suflee på grønnsaks julienne og salat seng. Kremet fiske sauce.

Hovedrett

Andebryst med ristet grønnsaker & kompott. Fondant poteter og Arabica sauce.

Dessert

Sjokolade Mousse med skogsbær og vanilje.

Meny 4
Kr. 675,-

Forrett

Kalvebrissel på sprø potet salat, kremet rødløk og rødvin sjy.

Hovedrett

Torskeroulade på grønnsakseng, vermut sauce mandel poteter.

Dessert

Sjokolade konfekt kake Gataux Marcel med hjemmelaget Vanilje is

Meny 5 retro
Kr. 625,-

Forrett

Reke cocktail med fersk pillede reker.

Hovedrett

Helstekt Indrefilet med ristet sjampinjong, broccoli, fløtestuede poteter og velg mellom bernaise, rødvinsaus eller peppersaus

Dessert

Hjemmelaget Karamell pudding.

Meny 6
Spekemat Koldtbord med diverse tilbehør.
Kr. 375,-

Meny 7
Sult Compagniets Kremet fiskesuppe ett måltid i seg selv. Med hjemmelaget brød. Kr 245.-

I tillegg kommer kr 850.- per time for kokk/Servitør fra 1 time før en går til bords til menyen er ferdig.

Kontakt oss
Telefon: 41 50 55 94 el 92 09 59 30
E-post: post@sultcompagniet.no
  • Facebook
  • Instagram